Workshops particulieren en bedrijven

Bij La Voix de Mignon kun je als bedrijf terecht voor stem/ zang- trainingen en als particulier voor zangworkshops in de vakantieperiodes in Bilthoven, Utrecht of Maarssen.

Zangworkshops:

De basis van workshops en trainingen is: plezier en vrijheid ervaren door/ in het zingen met en voor elkaar.


De nadruk ligt op samenzang en lekker zingen. Een thema voert de rode draad zoals: Liefdesliedjes, Belcanto-zang, liedjes op tekst van Annie M.G. Schmidt, Franse chansons, Barok-stijl. Op een speelse manier samen zingen. DATA  midzomerworkshop 2018:
Zondag 1 juli 2018

Thema: Klagen en vergankelijkheid! Romantische liederen, duetten terzetten en kwartetten voor gevorderde amateurs onder begeleiding van professionele pianist.

Locatie: Heilig Hartkerk, Maarssen.
Tijd: zaterdag en zondag van 11.00- 17.00
Voor kosten/ informatie/ aanmelding klik contactformulier rechts.


Trainingen stem/ zang voor bedrijven:
Voor bedrijven biedt Mignon trainingen/ workshops om de sfeer in het team en de samenwerking onderling te verbeteren. Ieder krijgt letterlijk zijn/ haar stem in de groep, leert luisteren naar elkaar in samenzang. De basis van workshops en trainingen is : plezier en vrijheid ervaren door/ in het zingen.
Een speelse ontdekking en een andere manier van je zelf laten zien. 

We starten met een warming-up van het lichaam: ons lijf is immers ons instrument!
We stemmen ons instrument met stretch-oefeningen en het losschudden/ ontspannen van de schouders, lippen en kaken gecombineerd met ademhalingsoefeningen. We activeren het middenrif, en zoeken een juiste balans in het lichaam van energie zonder teveel aan spanning en rust zonder slapte.
Met ritmische oefeningen en het zingen van eenvoudige melodie├źn uit ons hoofd (met eventueel improvisaties) komen we uit het denken en zingen we vanuit ons lijf. 
In canons en improvisaties hebben we op speelse wijze interactie via de stem met elkaar.

Wil je meer weten of je opgeven mail mignonprimus@gmail.com of bel 06-21418869.