Workshops particulieren en bedrijvenBij La Voix de Mignon kun je terecht als particulier voor zangworkshops in de weekenden en vakantieperiodes en als bedrijf voor  stem/ zang- trainingen 

Zangworkshops:

De basis van workshops en trainingen is: plezier en vrijheid ervaren door/ in het zingen met en voor elkaar.


De nadruk ligt op samenzang en lekker zingen. Een thema voert de rode draad zoals: Liefdesliedjes, Belcanto-zang, liedjes op tekst van Annie M.G. Schmidt, Franse chansons, Barok-stijl. Op een speelse manier samen zingen. DATA  Lente  2021:
Weekend 17/18 april

CORONAPROOF ZANGWEEKEND: Samenzang op afstand: in een mooie grote ruimte met open ramen lekker samen duetten zingen onder begeleiding van professionele pianist.

Locatie: Bilthoven 
Tijd: zaterdag en zondag van 11.00- 17.00
Voor kosten/ informatie/ aanmelding klik contactformulier rechts.


Trainingen stem/ zang voor bedrijven:
Voor bedrijven bied ik trainingen/ workshops om de sfeer in het team en de samenwerking onderling te verbeteren. Ieder krijgt letterlijk zijn/ haar stem in de groep, leert luisteren naar elkaar. De basis van workshops en trainingen is : plezier en vrijheid ervaren door/ in het zingen en spelen. Een speelse ontdekking en een uitdaging om jezelf te laten zien. 

We starten met een warming-up van het lichaam: ons lijf is immers ons instrument!
We stemmen ons instrument met stretch-oefeningen en het losschudden/ ontspannen van de schouders, lippen en kaken gecombineerd met ademhalingsoefeningen. We activeren het middenrif, en zoeken een juiste balans in het lichaam van energie zonder teveel aan spanning en rust zonder slapte. We reageren op elkaars energie via de stem, door elkaar na te bootsen of een zin of klank af te maken. 
Met ritmische oefeningen en het zingen van improvisaties en eenvoudige melodie├źn en canons uit ons hoofd komen we uit het denken en zingen we vanuit ons lijf. Vanuit mijn theatrale achtergrond integreer ik tevens diverse oefeningen vanuit de theatersport, om contact met elkaar te maken, actie/ reactie te trainen, op je bek durven vallen' en vooral plezier te hebben. 
Zo zie je een andere kant van elkaar en werk je samen in verbondenheid, met respect voor elkaars verschillen.


Wil je meer weten of je opgeven mail mignonprimus@gmail.com of bel 06-21418869.