LA VOIX DE MIGNON

Mignon Primus


Zangles


WIL JE MET ZANGLES STARTEN MAIL/ BEL/APP  EN WE SPREKEN EEN PROEFLES AF OM KENNIS TE MAKEN!

Ik beleef heel veel plezier in het werken met mensen om hun stem te laten ontdekken, via acteren, bewegen, muziek, voorstellingsvermogen,  met het doel te weten wat specifiek voor hen werkt om gewoon lekker te kunnen zingen wat ze willen!  
Iedereen is welkom, van 6 tot 100 jaar! Ik kijk naar de persoon, en geef les op maat. Ik ben deskundige in diverse zangtechnieken  (zie biografie) en werk vanuit plezier maken en vrij worden, in je adem, je mindset en daarmee je zang.
De zanglessen zijn in Bilthoven (goed bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid aanwezig). 

Je kunt les krijgen in klassieke zang; opera, lied en oratorium, maar ook voor musical-repertoire/ muziektheater en pop/rock/soul/jazz kun je hier terecht. 

Door middel van ademoefeningen, lichaamsoefeningen, gehoortraining (solfège), ritmische oefeningen, muzikaliteit en samenzang groeit je bekwaamheid als zanger, of je nu lekker in je badkamer blijft zingen of in een koor of zanggroep zit of ambities hebt naar het conservatorium te gaan of aan wedstrijden mee wilt doen. We werken tevens aan expressie, interpretatie, presentatie/ acteren, en uitspraak in diverse talen waarin we zingen.


Met jonge(re)  kinderen werk ik primair vanuit voorstellingsvermogen, beweging en toneelspel. Hiervoor  zet ik energizers, ritmische,-  en do re mi-oefeningen met kaartjes in.
We zingen canons, doen speelse spelletjes om de adem te doseren en de adem in de buik te voelen, werken aan dynamiek (hard zacht) en articulatie (korte en lange tonen) uitspraak (tekst, tongbrekers), toonbewustzijn (solfege) en zelfs zingen in verschillende talen komt aan bod.Ook bij stemproblemen of podiumvrees/ angst voor spreken in het openbaar kan ik je adviezen geven en bied ik diverse oefeningen en "tips en tricks".


Centraal in de lessen staan vanuit vertrouwen en intuïtie en vanuit je eigen kwaliteit de stem ontwikkelen. Hiermee zoeken we de juiste balans tussen energie en ontspanning in het lichaam, waardoor de klank vrij kan stromen. Voel je vrij, een vrije toon is een goede toon. 
Ik vind het heel waardevol om iedereen van 6 tot 100 jaar verder te helpen zijn stem te ontdekken en te laten genieten van het zingen! 

Buiten de reguliere lessen om organiseer ik voorzing-avonden, workshops en masterclasses in samenwerking met collega's (zie ook kopje: leerlingen concerten) Een leuke en leerzame ervaring!

Wanneer?

Zanglessen zijn individueel en duren 30, 45 of 60 minuten.
Lessen zijn op maandagavond, dinsdagavond en woensdagavond, maandagmiddag, woensdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag in Bilthoven. 
Lessen met 2, 3 of een maximum van 4 personen zijn ook mogelijk.

Wat kost het? 

30 minuten:  31,50, duolessen pp:  22,50
45 minuten:  43,-  duolessen pp 33,-
60 minuten:  54,-  duolessen pp 41,50


Voor leerlingen onder de 21 jaar gelden de volgende tarieven:

30 minuten: € 24-  duolessen pp 18,00
45 minuten:  34,50  duolessen pp 26,-
60 minuten:  45,-  duolessen pp 33,50

N.B. De tarieven voor groepjes van 3 of maximaal 4 leerlingen zijn gelijk aan de tarieven voor duolessen.

WIL JE HEEL GRAAG ZINGEN MAAR DE LESSEN ZIJN TE DUUR VOOR JE, MAIL OF BEL! 
ER ZIJN DIVERSE REGELINGEN OM KORTING TE KRIJGEN WAAR IK JE GRAAG MEE HELP!

Voor meer informatie of een proefles mail: mignonprimus@gmail.com of bel 06-21418869.