LA VOIX DE MIGNON

Mignon Primus


Zangles


WIL JE MET ZANGLES STARTEN MAIL OF BEL GERUST EN WE SPREKEN EEN PROEFLES AF OM KENNIS TE MAKEN!

Ik geef zanglessen in Bilthoven (goed bereikbaar met OV en parkeergelegenheid aanwezig). 
Iedereen is welkom, ik kijk naar de persoon, en geef les op maat. Ik ben deskundige in diverse zangtechnieken en werk vanuit plezier maken en vrij worden, in je adem, je mindset en daarmee je zang.

Je kunt les krijgen in klassieke zang; opera, lied en oratorium, maar ook voor musical-repertoire/ muziektheater en poptechniek kun je hier terecht. 

Door middel van ademoefeningen, lichaamsoefeningen, gehoortraining (solfège), ritmische oefeningen, muzikaliteit en samenzang groeit je bekwaamheid als zanger, of je nu lekker in je badkamer blijft zingen of in een koor of zanggroep zit of ambities hebt naar het conservatorium te gaan of aan wedstrijden mee wilt doen. We werken tevens aan expressie, interpretatie, presentatie/ acteren, en uitspraak in diverse talen waarin we zingen.


Ook bij stemproblemen of podiumvrees/ angst voor spreken in het openbaar kan ik je adviezen geven en bied ik diverse oefeningen en "tips en tricks".Centraal in de lessen staan vanuit vertrouwen en intuïtie en vanuit je eigen kwaliteit de stem ontwikkelen. Hiermee zoeken we de juiste balans tussen energie en ontspanning in het lichaam, waardoor de klank vrij kan stromen. Voel je vrij, een vrije toon is een goede toon. 
Ik vind het heel waardevol om iedereen van 6 tot 99 verder te helpen zijn stem te ontdekken en te genieten van het zingen! 

Wanneer?

Zanglessen duren 30, 45 of 60 minuten.
Lessen zijn op maandagavond, dinsdagavond en woensdagavond, donderdagmiddag en vrijdagmiddag in Bilthoven. 

Wat kost het? (tarieven vanaf 2020)

30 minuten:  29,-  duolessen pp:  21,50
45 minuten:  40,-  duolessen pp 30,50
60 minuten:  50,-  duolessen pp 38,50

Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW. 

Voor leerlingen onder de 21 jaar gelden de volgende tarieven (BTW-vrij):

30 minuten: € 24,-  duolessen pp 17,50
45 minuten:  33,-  duolessen pp 25,-
60 minuten:  41,-  duolessen pp 32,-

Buiten de reguliere lessen om organiseer ik voorzing-avonden, workshops en masterclasses in samenwerking met collega's. Een leuke en leerzame ervaring!

Voor meer informatie of een proefles mail: mignonprimus@gmail.com of bel 06-21418869.