Zangles

LET OP: I.V.M. CORONA GEEF IK  ZANGLES MET 4 METER AFSTAND EN PLEXIGLAS OF ONLINE VIA SKYPE OF ZOOM.

Ik geef zanglessen in Bilthoven (goed bereikbaar met OV en parkeergelegenheid aanwezig). 
Iedereen is welkom, ik kijk naar de persoon, en geef les op maat. Ik ben deskundige in diverse zangtechnieken en werk vanuit plezier maken en vrij worden, in je adem, je mindset en daarmee je zang.

Je kunt les krijgen in klassieke zang; opera, lied en oratorium, maar ook voor musical-repertoire/ muziektheater en pop/jazz techniek kun je hier terecht. 

Door middel van ademoefeningen, lichaamsoefeningen, gehoortraining (solfège), ritmische oefeningen, muzikaliteit en samenzang groeit je bekwaamheid als zanger, of je nu lekker in je badkamer blijft zingen of in een koor of zanggroep zit of ambities hebt naar het conservatorium te gaan of met wedstrijden mee wilt doen. We werken tevens aan expressie, interpretatie, presentatie/ acteren, en uitspraak in diverse talen waarin we zingen.


Ook bij stemproblemen of podiumvrees/ angst voor spreken in het openbaar kan ik je adviezen geven en kunnen we daarvoor oefeningen doen.


Centraal in de lessen staan vanuit vertrouwen en intuïtie en vanuit je eigen kwaliteit de stem ontwikkelen. Hiermee zoeken we de juiste balans tussen energie en ontspanning in het lichaam, waardoor de klank vrij kan stromen. Voel je vrij, een vrije toon is een goede toon. Zoals de strijker de opstrijk heeft alvorens de snaren te raken en te laten trillen, zo ademt de zanger in (inspireert) om daarna zijn stembanden te laten vibreren en de prachtige klank van de menselijke stem voort te brengen.


Wanneer?

Zanglessen duren 30, 45 of 60 minuten.
Lessen zijn op maandagavond, dinsdagavond en woensdagavond, donderdagmiddag en vrijdagmiddag in Bilthoven. 

Wat kost het? (tarieven vanaf 2020)

30 minuten:  29,-  duolessen pp:  21,50
45 minuten:  40,-  duolessen pp 30,50
60 minuten:  50,-  duolessen pp 38,50

Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW. 

Voor leerlingen onder de 21 jaar gelden de volgende tarieven (BTW-vrij):

30 minuten: € 24,-  duolessen pp 17,50
45 minuten:  33,-  duolessen pp 25,-
60 minuten:  41,-  duolessen pp 32,-

Buiten de reguliere lessen om organiseer ik voorzing-avonden, workshops en masterclasses in samenwerking met collega's. Een leuke en leerzame ervaring!

Voor meer informatie of een proefles mail: mignonprimus@gmail.com of bel 06-21418869.