Zangles


Mignon geeft zanglessen in Bilthoven (goed bereikbaar met OV en parkeergelegenheid aanwezig). 
Je kunt les krijgen in klassieke zang; opera, lied en oratorium, maar ook musical-repertoire/ muziektheater en poprepertoire kunnen aan bod komen. Door middel van ademoefeningen, lichaamsoefeningen, gehoortraining (solfège), muzikaliteit, samenzang groeit je bekwaamheid als zanger, of je nu lekker in je badkamer blijft zingen of in een koor of zanggroep zit of ambities hebt naar het conservatorium te gaan. We werken tevens aan expressie, interpretatie, presentatie en uitspraak in diverse talen waarin we zingen. 


Centraal in de lessen staan vanuit vertrouwen en intuïtie en vanuit je eigen kwaliteit de stem ontwikkelen. Hiermee zoeken we de juiste balans tussen energie en ontspanning in het lichaam, waardoor de klank vrij kan stromen. Voel je vrij, een vrije toon is een goede toon. Zoals de strijker de opstrijk heeft alvorens de snaren te raken en te laten trillen, zo ademt de zanger in (inspireert) de zanger om daarna zijn stembanden te laten vibreren en de prachtige klank van de menselijke stem voort te brengen.


Wanneer?

Zanglessen duren 30, 45 of 60 minuten.
Lessen zijn op maandagavond, dinsdagavond en woensdagavond in Bilthoven. 

Wat kost het? (tarieven per 1 september 2018)

30 minuten:  27,-  duolessen pp:  20,-
45 minuten:  37,50  duolessen pp 28,50
60 minuten:  47,50  duolessen pp 36,-

Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW. 

Voor leerlingen onder de 21 jaar gelden de volgende tarieven (BTW-vrij):

30 minuten: € 22,-  duolessen pp 16,50
45 minuten:  31,-  duolessen pp 23,-

60 minuten:  39,-  duolessen pp 29,50

Buiten de reguliere lessen om organiseert Mignon jaarlijks voorzing-avonden, workshops en masterclasses in samenwerking met collega's. Een leuke en leerzame ervaring!

Voor meer informatie of een proefles mail: mignonprimus@gmail.com of bel 06-21418869.